proteinas

Riešutų kamuoliukai su baltymais - energijai

09:36

Artėjant šiltajam sezonui daugelis ima galvoti apie sveikesnius užkandžius ir sportą. Šie rutuliukai - vienas gerųjų riebalų šaltinių.Svarbu prisiminti - riebalai yra gėris, cukrus yra blogis :) Itin sotūs, tad turėtų ilgam numalšinti alkį, ypač tinka 10:00 arba 16:00 kirminui nuraminti su kava (čia gal man vienai šie du laikai įjungia mintis, kad būtų puiku, kažką sukramsnoti??). Vėl gi receptas su proteino milteliais - jei nesinori jų naudoti, dėkite dalį kokosų miltų ir šiek tiek klevų sirupo ar medaus. Proporcijos nėra tikslios, nes svarbu pagal jūsų riešutus (švieži ar padžiūvę) pasižiūrėti konsistenciją. Beje mėgaukitės atsakingai - vienas kamuoliukas apie 150 kcal.

Šis įrašas nėra remiamas jokio prekybos centro, bet negaliu nepasakyti, kad man labai patinka Alesto riešutai - kainos ir kokybės santykis puikus. Visad drėgni, pakuotė sandariai užsidaro, puikaus skonio ir aromato. 200 g pakelis 2,99€ - pigiau tik kito pc basic linijos smulkučiai ir sausoki (bet tinkami naminiams migdolų sviestui ;) ).
12 riešutų kamuoliukų
1/2 puodelio vanilės skonio proteino miltelių (naudojau Sciteh nutrition)
1/2 puodelio migdolų branduolių
1/2 puodelio kokoso drožlių
1/2 puodelio žemės riešutų sviesto
1-2 valg. š. migdolų pieno

Suberkite migdolus ir kokosus į maisto smulkintuvą, malkite, kol pasidarys miltai. Tuomet sudėkite likusius ingredientus, išskyrus migdolų pieną ir malkite iki gan vientisos masės. Jei masė tarp pirštų šiek tiek byra - įpilkite migdolų pieno ar vandens. Formuokite rutuliukus (nuotraukoje 1 vnt. 25 g).

Skanaus :)

Pagal Tone it Up receptą

P.S. Šis įrašas #500 iš paskelbtų mano blog'e. Maža proga atšvęsti :)

You Might Also Like

0 comments